divendres, 16 de gener del 2015

Arrenca el segon trimestre!

Doncs si, casi sense adonar-nos ja estem acabant el mes de gener, i amb ell iniciem un nou trimestre, però no abans de fer un repàs de totes les aventures que hem viscut juntes i junts aquest emocionat primer trimestre! 

Som-hi doncs!


 El primer dia (ja fa molt temps d'això però ho tenim present com si hagués estat ahir mateix) grans, petits/es i mitjans/es, vam fer jocs de coneixença i d'altres activitats, feia molt temps que no ens ajuntàvem i la veritat és que ens trobàvem a faltar, així que va ser molt emocionant!


No va ser fins al segon dia, quan vam rebre la visita d'uns personatges un pèl estranys, en Free i la Magdalena. Aquest parell són dos antics membres de l'esplai que venen buscant un diari on van escriure les seves aventures de quan eren infants de l'antic esplai del barri, i que ara l'han perdut.



Aviat ens vam posar les piles per ajudar-los a trobar el seu diari, i vam marxar d'excursió a Mossèn Homs, que com ja sabeu ens encanta, donat que és un espai natural que tenim ben a prop i que podem aprofitar per fer moltes activitats.


Però trobar el diari no és pas una feina fàcil i ens portarà alguns dissabtes més, així que només vam poder recuperar algunes pàgines. 
Una d'elles explicava una festa molt interessant que feien en Free i la Magdalena de petits a l'esplai: La festa de l'amic i l'amiga.


Així va ser com vam pensar organitzar la nostra pròpia festa, i tots els tres grups (petits/es, mitjans/es i grans) van duplicar durant un dissabte els seus participants per a gaudir de moltes activitats plegats.


I la veritat és que no va ser pas una mala idea, ho vam passar genial, i molts dels convidats van passar a formar part de l'esplai, acompanyant-nos cada dissabte a partir d'aquell moment.

Fins i tot, el grup de grans va comptar amb la col·laboració d'uns monitors i monitores una mica extrambòtics....


Al novembre, com cada any, celebràvem la DIADA UNIVERSAL DELS DRETS DELS INFANTS, amb una excursió a Rubí on ens vam trobar amb altres esplais de la federació de la qual formem part (Esplac), i vam gaudir d'una jornada plena d'activitats i reflexions sobre els nostres drets, compartint grans estones amb molts altres infants i monitors/es.


El grup de grans, abans d'acabar el trimestre, va fer la seva primera activitat amb pernoctació d'aquest curs, quedant-se a dormir al local, aprofitant les comoditats que aquest ens ofereix. Va ser una nit moguda i amb moltes sorpreses, però ho vam passar d'allò més bé.


Per acomiadar el trimestre, com no podia ser menys, vam fer un gran sopar amb les famílies, els infants i els/les monitors/es.


I després d'un concurs molt especial i participatiu, on vam gaudir d'estones molt divertides i entranyables, ens vam posar les botes amb tot el menjar que havíem portat.


I amb un gran somriure i molta energia, ens acomiadàvem fins després de les vacances, posant fi a un primer trimestre molt emocionant, però amb l'alegria i la tranquil·litat de saber que encara ens queden dos trimestres més i que de ben segur "ho petarem".


Voleu saber més sobre totes les aventures que ens esperen aquest nou any?

Doncs no us perdeu les pròximes actualitzacions del blog, i per si no podeu esperar més, us deixem amb un vídeo resum del concurs LA FARFALLADA!





Recordeu que ens veiem aquest dissabte dia 17, a les 16'30 h per continuar generant somriures i creant records amb totes i tots vosaltres!

Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada