L'esplai no està sol!


L’esplai Farfalla està recolzat sobre unes bases de cooperació i cohesió entre tots els agents i entitats de l’entorn.  Així, la nostra tasca es desenvolupa en xarxa, és a dir, promovem una interrelació entre les entitats, serveis, agents o persones de l’entorn per tal de fomentar la col·laboració entre tots i donar lloc a l’enteniment, coneixença, suport i enriquiment de tots amb tots i per a tots.

Per aquest motiu l'esplai forma part d'una federació* anomenada ESPLAC; Esplais Catalans és una associació d'esplais (associacions d'educació en el lleure) laica i progressista que treballa des del voluntariat per a la transformació social a través de l'educació en drets dels nens i nenes.

La federació ofereix atenció, suport i seguiment dels esplais d'una manera propera, facilitant la nostra tasca d'organització. Així doncs Esplac suposa un punt de trobada, relació i intercanvi amb altres entitats de Catalunya.


A la nostra ciutat, l'Esplai rep el seguiment i suport de l'Ajuntament, alhora que ens ofereixen espais, material i subvenció econòmica.
L'entitat també forma part d'altres projectes com el Pla Educatiu de l'Entorn, l'assemblea de l'ATEELL i col·labora amb altres entitats del barri.  

Però la cosa no acaba aquí, l'Esplai Farfalla és una entitat de tots i per a tots, i per això està oberta a tot aquell que hi vulgui participar.


Links:

ESPLAC   http://www.esplac.cat/
Casa Baumann (servei de Joventut i lleure) http://www.casabaumann.cat/
Pla educatiu de l'entorn http://goo.gl/aN7ZPk
ATEELL http://www.terrassadigital.cat/detall_arxiu/?id=11922


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada