Comissió de famílies


L'Esplai som tots, per aquest motiu les famílies tenen un paper molt important a l'entitat.

La comissió de famílies té la funció de buscar espais, moments i activitats per a facilitar la coneixença, la relació, la participació i la diversió de les famílies, juntament amb els infants i monitors/es. Aquesta comissió està formada per monitors/es i famílies i respon a les necessitats o demandes d'aquestes. Entre aquestes activitats podem destacar:

  • L'hora del cafè / tè:  Cada dissabte, mitja hora abans de començar l'activitat amb els infants, les famílies podran trobar-se a l'esplai on disposaran del local i d'una cafetera. Allà, podran compartir experiències i inquietuds amb altres famílies, conèixer als monitors/es, compartir moments de joc amb els infants...

  • Barbacoa: Una excursió amb famílies, infants i monitors/es on podrem gaudir d'un espai natural i compartirem grans estones de joc, diversió i un bon dinar! 

Les propostes d'activitats amb famílies aniran augmentant amb el creixement de la comissió, i s'espera acabar el curs amb un grup ben cohesionat i un munt d'activitats realitzades.

Les famílies interessades en formar part o aquelles que tinguin propostes per compartir podran adreçar-se als monitors/es per a més informació. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada