diumenge, 4 de maig de 2014

Seguim i seguirem!Després d'un primer i segon trimestre plens d'emocions i diversió, tornem a la càrrega amb un trimestre ben intens amb un munt de sorpreses! Però abans, fem un repàs del que hem fet fins al moment!


Al primer trimestre, desprès d'una gran festa d'inauguració, la Farfalla ens va convidar a conèixer què era l'esplai, i fins i tot ens va fer un regal ben especial abans de marxar! Ho teniu tot ben explicat en aquest vídeo-comiat que ens va deixar.
Després del seu comiat, però, vam tenir la sort de gaudir d'una gran companyia, Els Trabudus. Aquests éssers diminuts que habiten al nostre local, també van ser uns grans companys d'aventures, tant que ens han deixat un regal pel tercer trimestre però.... shhhhht! És un secret....Sense dubte, ha estat un trimestre molt intens,


Per a carnestoltes vam participar a la rua de Terrassa, amb la comparsa de "PAC-MAN"


Al Març, vam fer la nostra primera sortida amb pernoctació! Vam participar a la Trobada General del Sector Vallés de la federació a la qual pertanyem, Esplac. I vam anar a dormir a Rubí, amb molts esplais més del sector!


També vam fer una sortida a la natura, per ajudar als Trabudus a construir el seu campament d'estiu!


Per acabar el segon trimestre vam gaudir d'una barbacoa en la que vam quedar ben tips! 


I així, vam acomiadar-nos fins al tercer trimestre, que tindrà inici el pròxim dissabte 10 de Maig.


Us esperem a totes i tots, amb grans sorpreses i moltes novetats, t'ho perdràs?I per si no pots esperar més, us deixem amb vídeo ben divertit per anar fent boca! 


Fins aviat!!!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada